Versterking van vloeistofdruk - energiebesparing in verkoeling

Versterking van vloeistofdruk - energiebesparing in verkoeling

Cylinder_Head_Cooling_Liquid_Injection

Liquid Pressure Amplification (LPA®) wat deur HY-SAVE in 1986 uitgevind is, is steeds die doeltreffendste energiebesparende tegnologie wat tans beskikbaar is vir kommersiële verkoeling of lugversorging.

Die LPA werk deur vloeibare koelmiddel deur die verkoelingstelsel te verhoog. Deur die druk van die vloeistof te verhoog, word die gepaardgaande versadigingstemperatuur verhoog, terwyl die vloeistof se temperatuur dieselfde bly. Die vloeistof word onderverkoel; verminder die potensiaal om te flikker voor die uitbreidingsklep. Met LPA sal u besigheid hoër doeltreffendheid, laer kragverbruik en aansienlike kostebesparings geniet.

Een reaksie op “Versterking van vloeistofdruk - energiebesparing in verkoeling”

  1. PAULLE JONG sê:

    My naam is Paul Young en ek was die verkoopspersoon van HySave in die suidoostelike VSA in die laat 90's. Ek het Bob Hyde goed geken. HySave en HyDry was in daardie dae baie moeilik om te verkoop, want min mense in die supermarkbedryf het daarin geglo. Ek weet omdat ek die korporatiewe energiebestuurder vir Bi-Lo Super-markte was en op 'n paar FMI Energy-konferensies gepraat het. Ek is nou 77 en glo steeds in u tegnologie.
    Baie geluk met u volgehoue ​​sukses. Ek is seker die maatskappy het baie verander sedert ek daarby betrokke was.

Lewer KommentaarNood te help? Klik hier vir aanlyn hulp